Coaching & Lichaamswerk

Ik ondersteun je graag op je pad van bewustwording via:

  • consulten seksuologie en/of relatietherapie online
  • sessies lichaamswerk (Kortenhoef of Ferro Portugal)
  • Kashmirische massages (Kortenhoef  NL of Ferro Portugal)
  • Shiatsu-behandelingen (Kortenhoef NL of Ferro Portugal)
  • Unique Self Coaching online

Hieronder lees je er meer over.

Consulten seksuologie en relatietherapie online

Je bent bij mij welkom met al je vragen en problemen op het gebied van intimiteit, seksualiteit en liefdesrelatie(s). Ik benader seksualiteit vanuit een heel breed perspectief: lichamelijk, psychisch, relationeel, cultureel en spiritueel.
Lees meer>

Lichaamswerk

Lichaamswerk maakt je bewuster van je lichaam, dat uiterst sensitieve instrument dat jouw unieke levensverhaal weerspiegelt en een poort naar je intuïtie en natuurlijke levenswijsheid is. We werken gericht aan een thema rondom seksualiteit en intimiteit.
Lees meer>

Kashmirische massage

Kashmirische massage is een zachte, tedere en vrije vorm van meditatief aanraken. Zowel gever als ontvanger komen hierbij in contact met een diepe bewustzijnslaag die een emotioneel helende werking heeft.
Lees meer>

Shiatsu-behandelingen

Shiatsu, een Japanse variatie op de eeuwenoude Chinese geneeswijze, betekent ‘druk met de vingers’. Die druk wordt uitgeoefend langs de energiebanen van het lichaam om gestagneerde levensenergie beter te laten doorstromen. Lees meer>

Unique Self Coaching

Het ont-dekken en vrijmaken van jouw unieke kwaliteiten staat centraal. In 9-12 maanden ga je diep in op 1) je afweerpatronen, 2) je niet-geleefde potentieel en 3) jouw Unieke Risico om voorbij je comfortzone je levensmissie in de wereld te zetten. Lees meer>