Unique Self Coaching

Unique Self Coaching richt zich op het ont-dekken van jouw diepste, unieke kwaliteiten en het overstijgen van je eigen patronen om die kwaliteiten de wereld in te brengen.

In dit coachingtraject van 9-12 maanden krijg je zicht op jezelf vanuit een diepere laag, voorbij aan je persoonlijkheid. Je gaat zien dat juist jouw unieke worstelingen je leven meer diepte, zin en betekenis geven. In de dans van het leven kom jij maar één keer voorbij! We zijn allemaal uniek in ons levensverhaal en daarmee ook in onze potentiële bijdrage aan de wereld.

Terug naar je bron

Als kind lopen we allemaal onze eigen pijn op. Het afweermechanisme dat je hiertegen opbouwt, houdt je af van de volheid van wie je bent. Dat is een onvermijdelijk proces en hoort bij ons mens-zijn. Naarmate je ouder wordt, groeit echter het verlangen om je pantsers weer af te leggen en terug te keren naar je bron. Je onschuld en de pure kracht van jouw oorspronkelijke liefde, die je als kind ooit gekend hebt, begint zich te roeren en wil zich opnieuw uitdrukken, maar nu bewust. Hierin openbaart zich de diepere betekenis van jouw leven.

Jouw unieke levensmissie

In het Unique Self coachingsproces gaan we diep in op wat jou raakt, waar jij warm voor loopt. Hierin wordt iets van jouw ware essentie zichtbaar. Ook gaan we diep in op zowel je afweerpatronen als je niet-geleefde verlangens, en wat die tezamen onthullen over jou en je missie in het leven. Tenslotte richten we ons op jouw Unieke Risico – de stappen waarmee je, veelal buiten je comfortzone, jouw unieke levensmissie in de wereld kunt gaan zetten.

Ik ben tijdens mijn opleiding zelf door dit prachtige proces heen gereisd en begeleid daarin sinds juni 2017 ook anderen.

Praktisch

Dit coachingsproces omvat in totaal 16 sessies en kan in een traject van 9 tot 12 maanden worden volbracht. Je krijgt rijk oefenmateriaal aangereikt in de vorm van allerlei meditaties en schrijfopdrachten. Het proces vergt een actieve deelname, ook tussen de sessies in.

Meer informatie vind je op www.uniqueselfemergence.com

 

Heb je nog vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact met me op.

TESTIMONIAL CLAIRE MOLINARD

Ik heb het voorrecht gehad om met Henriette te werken, eerst als haar trainer en coach in onze coachopleiding (www.uniqueselfemergence.com) en later als co-creator in een workshop die we samen hebben aangeboden via de Mystery School of Love (www.thefestivaloflove.org).

Henriette’s werk op het vlak van seksualiteit, op het kruispunt tussen psychologie en spiritualiteit, is een geschenk voor ons allemaal. Haar werk is niet alleen doortrokken van haar levenslange passie, spirituele beoefening en ervaring, maar ze ontmoet ook ieder mens vanuit de diepte van haar grote hart dat weet heeft van het Ene hart waar we allemaal deel van uitmaken.
Claire Molinard, Unique Self dharmaleraar, coach, terapeut, trainer